RESET YOUR MINDSET

Een blijvende transformatie die ervoor zorgt dat jij meer innerlijke rust krijgt en meer gaat genieten van al het moois in je leven

In drie maanden een grote verandering ervaren - het kan echt

Als je heel eerlijk bent naar jezelf weet je al wat er nodig is om meer innerlijke rust en voldoening in je leven te ervaren. Toch is er een groot verschil tussen weten en het ook daadwerkelijk doen.

Je herkent het vast wel dat je bepaalde dingen denkt of doet, terwijl je weet dat je jezelf daarmee tekort doet. Dit komt doordat je gedachtes en gedrag voor maar liefst 95% voortkomen uit je onderbewuste. Bijna alles gaat dus op de automatische piloot.

Veranderen is echter niet een kwestie van ‘de knop omzetten’. Natuurlijk kun je op wilskracht een hoop bereiken. Het kost alleen vaak veel energie en uiteindelijk vallen de meeste mensen weer terug in hun oude gewoontes.

Ik geloof dat je alleen een blijvende verandering kunt realiseren als je de onderliggende oorzaak aanpakt van datgene waar je tegenaan loopt. Als je dat doet kun je in een korte tijd heel veel bereiken. En dat is waar ik je graag bij help.

Herken je dit?

If you can change your mind you can change your life

Je gevoelens, gedachtes en gedrag komen allemaal voort uit je onderbewuste. Een goed idee dus om daar iets mee te doen als je je beter en meer ontspannen wilt voelen.

Tijdens dit drie maanden traject gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij patronen gaat doorbreken.

Niet door heel erg je best te gaan doen, maar juist door je over te geven aan het proces en de antwoorden te vinden die jou verder gaan helpen. Als je de onderliggende oorzaak oplost van datgene waar je nu tegenaan loopt, zul je merken dat je er geen last meer van hebt.

Geen tijdelijke oplossing maar blijvend resultaat

Wil jij...

Wat gaan we doen

We gaan drie maanden samen aan de slag. We beginnen met een online intake gesprek, zodat we elkaar beter leren kennen en ik kan horen waar je op dit moment tegenaan loopt. We bespreken wat je graag wil bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen.

Persoonlijke aandacht en samen werken aan jouw doelen

In vijf persoonlijke online coach gesprekken gaan we wat jou belemmert voorgoed transformeren, zodat je direct meer energie krijgt. Daarnaast krijg je op een laagdrempelige manier uitleg over hoe je onderbewuste brein werkt, zodat je jezelf (en anderen) beter gaat begrijpen. Ook leer ik je wat je kunt doen als je merkt dat je getriggerd bent, zodat je hier effectief mee kunt omgaan.

Om samen op een goede manier af te ronden, hebben we aan het eind van het traject een online evaluatiegesprek met elkaar. 

Lieve Monique,

Ik voel me vandaag heel opgewekt en energiek.
Bedankt daarvoor. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.
Ann

Voor wie is dit traject

Dit traject is bedoeld voor ambitieuze ondernemers die grote stappen in hun persoonlijke ontwikkeling willen zetten. Die toe zijn aan een blijvende transformatie, waardoor ze zich gelukkiger voelen en makkelijker kunnen doorgroeien met hun bedrijf.

Je gaat de verbinding met jezelf weer voelen, waardoor je meer persoonlijk geluk en zakelijk succes ervaart.

Als jij beter in je vel zit, werkt dat in alles door. Je voelt precies aan waar je blij van wordt en maakt daardoor betere keuzes. Keuzes die passen bij jou en die jou een goed gevoel geven. Zowel in je privéleven als in je werk.

Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke groeiproces, ik kan het werk echter niet vóór je doen. Het is belangrijk dat je er zelf voor 100% voor gaat en dat je niet bang bent voor de confrontatie met jezelf. Daarom werk ik alleen met ondernemers die volmondig ‘ja’ tegen zeggen tegen zichzelf.

Ben jij er klaar voor om met minder moeite meer te bereiken?

Voel jij dat het tijd is om jouw mindset een boost te geven en wil je gebruik maken van de kracht van je onderbewuste brein?

Happy Mind
Happy Life

Hi, ik ben Monique

De laatste jaren ben ik enorm gegroeid. Als persoon, maar ook als ondernemer. Ik voel me krachtiger, energieker en gelukkiger.

Lange tijd was dat anders. Ik legde mezelf veel druk op en ik was altijd bezig om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik voelde me vaak moe en het lukte me niet om bewust te genieten van de mooie dingen in mijn leven.

Iedere keer als ik dacht dat ik dé oplossing had gevonden, bleek het later toch weer niet zo te zijn. Totdat ik PMA ontdekte, dat veranderde alles.

Ik heb Reset Your Mindset bedacht omdat het alles bevat wat mij de afgelopen jaren geholpen heeft. Niet alleen PMA coaching, maar ook achterliggende informatie over hoe je onderbewuste brein werkt. 

Ik weet zeker dat dit jou enorm gaat helpen om jezelf beter te begrijpen en datgene te bereiken wat voor jou belangrijk is. Word je hier enthousiast van en wil je meer weten? Plan dan nu jouw intake.

Monique Vekemans MindMakeover

If you can change your mind
you can change your life

Veel gestelde vragen

Dit traject is volledig online. Je volgt de coaching via Zoom, vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Het traject duurt drie maanden. We beginnen met een online intake gesprek van een half uur. Daarna plannen we vijf online coach sessies. Deze duren twee uur per keer. We sluiten af met een afrondend gesprek van een half uur.

Ik vind het belangrijk dat je snel kunt beginnen. Daarom kun je op ieder moment instromen. Klik hier om meteen je intake gesprek te plannen.