Monique-Vekemans-By-Joy-Photography-WEB-24

In drie maanden een grote verandering ervaren in hoe je je voelt. Het kan écht.

Misschien heb je al van alles gedaan om je beter te voelen, maar merk je dat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd slechts tijdelijk werkte. Ik weet uit ervaring hoe frustrerend dit is.

Vanaf het moment dat ik met PMA in aanraking kwam, kreeg ik steeds meer inzicht in hoe ons brein werkt en waar gevoelens vandaan komen.

Ik leerde dat ervaringen uit je verleden, die niet goed verwerkt zijn in je onderbewuste brein, ervoor kunnen zorgen dat je je ineens niet fijn voelt of zelfs klachten ervaart.

Met PMA ontdek je welke gebeurtenissen dit bij jou zijn én halen we hier de negatieve lading vanaf, zodat je hier in het vervolg geen last meer van hebt.

Je pakt dus echt de onderliggende oorzaak aan van waar je nu tegenaan loopt. Dit zorgt ervoor dat je je meer ontspannen, energieker en gelukkiger gaat voelen.

Herken jij je in het volgende:

Happiness is not out there, it's in you

Het is tijd voor verandering. Zodat jij weer voelt waar je blij van wordt en écht gaat genieten van je leven en je business.
Hoe fijn zou het zijn als je:

  • Een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid ervaart.
  • Jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plek zet en kunt genieten van tijd voor jezelf.
  • Je krachtiger voelt en vol vertrouwen keuzes maakt die jou een goed gevoel geven.
  • Je werk beter overziet en los kunt laten.
  • Je kinderen oprechte aandacht geeft en écht verbinding met ze hebt.
  • Je lichaam ontspannen aanvoelt en je geen last meer hebt van fysieke klachten.
  • Bruist van de energie en er stralend uitziet.

Maar hoe doe je dit dan?

Door met PMA de onderliggende oorzaak aan te pakken van datgene wat jij wilt veranderen.
Dat is precies wat we gaan doen tijdens dit 1-op-1 traject!

Happy Mind
Happy life

Wie ben ik?

Ik ben Monique Vekemans en ik heb van alles gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ben ik enorm gegroeid. Als persoon, maar ook als ondernemer.

PMA is voor mij life changing geweest.

Ik voel me krachtiger, energieker en gelukkiger. Iets wat ik iedereen gun en één van de redenen waarom ik de PMA Coach Opleiding ben gaan volgen. Inmiddels werk ik al weer een hele tijd als gecertificeerd PMA Coach. Daarnaast begeleid ik sinds ruim twee jaar nieuwe deelnemers van de PMA Coach Opleiding.

Vaak hebben klanten die bij mij komen voor coaching al van alles geprobeerd om zich beter te voelen en van hun fysieke klachten af te komen. Dat maakt het extra bijzonder om te zien hoe snel ze resultaat hebben door de coach sessies die we samen doen.

Ik word er ontzettend blij van als ik zie dat iemand steeds krachtiger wordt en meer gaat stralen.

En dat is precies wat er gebeurt in dit drie maanden coach traject. Het bevat alles wat mij de afgelopen jaren geholpen heeft. Niet alleen PMA coaching, maar ook achterliggende informatie over hoe je onderbewuste brein werkt.

Ik weet zeker dat dit jou enorm gaat helpen om jezelf beter te begrijpen en datgene te bereiken wat voor jou belangrijk is.

Wij zijn een match als...

Dit is het plan

Vijf online 1-op-1 PMA coach sessies

Tijdens de 1-op-1 coach gesprekken gaan we de onderliggende oorzaak ontdekken én oplossen van datgene waar jij het meeste last van hebt. Dit zorgt voor nieuwe inzichten, innerlijke rust en meer energie. Daarnaast krijg je op een laagdrempelige manier uitleg over hoe je onderbewuste brein werkt, zodat je jezelf en anderen beter gaat begrijpen

Drie maanden lang persoonlijke begeleiding

Samen gaan we drie maanden aan de slag en sta ik aan je zijde om je persoonlijk te begeleiden. Ik ga je leren wat je kunt doen als je je ineens niet fijn voelt, zodat je gaat herkennen waar je gevoelens vandaan komen en hoe je hier effectief mee kunt omgaan. Verder mag je me gedurende het hele traject contacten als je vragen hebt of iets met me wilt delen.

GEEN oefeningen, affirmaties en huiswerk

De transformatie vindt plaats tijdens de PMA coach sessies. Hoewel het proces in je onderbewuste daarna nog doorgaat, hoef je verder niets te doen om het resultaat vast te houden of te versterken. Dat is het fijne van PMA. Het werkt snel en het resultaat is blijvend. Het enige wat jij hoeft te doen, is je overgeven aan het proces.

Boek

Je ontvangt van mij het boek ‘Innerlijke Macht’. Dit is geschreven door PMA grondlegger Joop Korthuis en gaat over de theorie achter de methode. Ik zal je soms aanraden een bepaald deel te lezen, waarvan ik weet dat het je ondersteunt in jouw persoonlijke groeiproces. Het hele boek lezen mag natuurlijk ook;-)

Tussentijdse evaluatie

Na drie sessies bespreken we waar je staat ten opzichte van je doelen en waarin je nog wilt groeien. Zo weten we waar we de volgende sessies op kunnen focussen.

Afronding

Na drie maanden heb je jouw vijf PMA coach sessies gehad. We hebben een Zoom gesprek om stil te staan bij de positieve veranderingen die je ervaart en het traject na te bespreken.

Lieve Monique,
Ik voel me vandaag heel opgewekt en energiek.
Bedankt daarvoor. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.
Ann

Praktische info

Start!

We beginnen altijd met een online kennismakingsgesprek. Op die manier krijg ik een goed beeld van wie je bent, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij zou kunnen helpen. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een ‘klik’ met elkaar hebben.

Goede match?

Wanneer we allebei het gevoel hebben dat wij een goede match zijn en een ‘ja’ voelen, plannen we meteen jouw vijf online PMA coach sessies in. Deze vinden plaats met een tussentijd van steeds 2-3 weken, waardoor het traject ongeveer drie maanden in beslag neemt. De coach gesprekken vinden plaats via Zoom en duren twee uur per keer. Na onze kennismaking ontvang je van mij een persoonlijke Zoomlink met wachtwoord, die je voor al onze vervolgafspraken kunt gebruiken.

Contact momenten

Tijdens het hele traject ben ik elke werkdag via whatsapp voor je bereikbaar, zodat je ook tussen onze afspraken door jouw vragen kunt stellen of dingen met me kunt delen. 

Investering

Drie maanden lang kun je rekenen op mijn persoonlijke aandacht en expertise, zodat je zoveel mogelijk waarde uit het traject kunt halen. Het enige wat jij hoeft te doen is de beslissing nemen om er volledig voor te gaan.

De investering voor het drie maanden traject is € 1700 BTW vrij. Betaling in twee of drie termijnen is in overleg ook mogelijk.