Hi, ik ben Monique
Mindset Coach

Ik help vrouwelijke ondernemers  aan een ijzersterke mindset zodat ze vol vertrouwen kunnen groeien met hun bedrijf.

Wist je dat je gedachtes bepalend zijn voor jouw succes?

Ik werk met PMA (Progressive Mental Alignment), een unieke methode waarmee je de onderliggende oorzaak van stress-gevoelens ontdekt en oplost. Dit zorgt voor snel en blijvend resultaat.

Voor mij – en veel anderen – is PMA life changing geweest. Ik voel me energieker, krachtiger en emotioneel meer in balans. Iets wat ik jou ook graag wil laten ervaren.

Download hieronder het e-book ‘Durf jezelf te zijn’ als je benieuwd bent hoe het werkt en hoe je ook jouw leven positief kan veranderen.

Je gaat akkoord met de Privacy Policy en stemt ermee in om ook andere waardevolle content per mail te ontvangen.

Lieve Monique,

Wat voel ik me wonderlijk blij, ontspannen en heb nieuwe energie.
Niet te geloven maar ik wil je dit even gauw vertellen,
ik weet zeker dat dit door gister komt.
Jeannet

Wil je meer gaan genieten van je leven?

Je bent voor jezelf begonnen om anderen te helpen met datgene waar je goed in bent. Je vindt je werk super leuk en je weet dat je het in je hebt om er een nog groter succes van te maken.

Je klanten zijn tevreden en je krijgt regelmatig complimenten van mensen uit je omgeving dat ze het zo goed doet. Toch voelt het voor jou niet altijd zo.

Je merkt dat je op je tenen loopt en dat het je veel energie kost om alles draaiende te houden. Doordat je moe bent reageer je soms anders op je kinderen dan je graag zou willen. Ondanks dat je weet – en aan je lichaam voelt – dat je het eigenlijk rustiger aan zou moeten doen, lukt het je niet om het patroon van te veel werken en te weinig ontspannen te doorbreken.

Herken je dit?

Je hebt altijd een keuze

Een van de grote voordelen van ondernemer zijn, is dat je kan werken op de manier die het beste bij jou past. Als je merkt dat je op dit moment niet de rust en de vrijheid ervaart die je graag zou willen, weet dan dat je een keuze hebt. Je kunt de situatie accepteren zoals die nu is, of je kunt beslissen om dingen anders te gaan doen.

Vaak is het niet de hoeveelheid werk die je stress geeft, maar zijn het je eigen gedachtes en verwachtingen.

Hoe fijn zou het zijn als je de lat voor jezelf wat minder hoog kunt leggen? Dat je beter naar je lichaam leert luisteren en dat je daar – zonder schuldgevoel – naar gaat handelen? Dat je meer ontspanning en plezier in je leven gaat ervaren ?

Dat is niet alleen een kado voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Als jij je relaxter voelt kun je een leukere moeder voor je kinderen zijn en meer betekenen voor je klanten. Ik help je graag om dat te bereiken. Het enige wat jij hoeft te doen is beslissen om er voor te gaan.

Monique kon zich goed inleven in mijn verhaal. Ik voelde me erg gestrest toen
ik bij haar kwam en ik ging met een opgelucht gevoel naar huis.
En met nieuwe inzichten in mijn eigen gedrag. Zo bijzonder!
Merel

Over mij

Ik ben Monique. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling. Uit interesse, maar vooral om te ontdekken wat ik kon doen om me beter te voelen.

Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in ‘mindset’ en zo is PMA op mijn pad gekomen. Ik las over hoe ons brein werkt en over hoe zintuigelijke waarnemingen (dus wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt) je gevoelens en gedrag bepalen.

Dit was nieuw voor mij, maar de vele positieve ervaringen maakten me nieuwsgierig. Ik besloot om het een kans te geven en het zelf te gaan ervaren.

Deze beslissing heeft mijn leven enorm verreikt. Ik heb me nog nooit zó goed gevoeld en ik ervaar eindelijk rust in mezelf.

Dit gevoel gun ik jou ook. Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke groeiproces, zodat ook jij je krachtiger, energieker en gelukkiger gaat voelen.