Lange tijd heb ik vooral vanuit mijn hoofd geleefd.

Ik voelde me vaak onrustig en ondanks dat ik alles in mijn leven had om gelukkig te zijn, vond ik het lastig om er echt van te genieten.

In 2019 volgde ik de opleiding tot PMA coach. Progressive Mental Alignment is een methode om fysieke en mentale klachten snel en blijvend op te lossen. Zowel de opleiding als de coach sessies die ik heb gehad zijn voor mij life changing geweest.

Ik ervaar meer innerlijke rust, ik voel me krachtiger en ik geniet veel meer van mijn leven, mijn gezin en mijn werk.

Voor mijn gevoel kon het eigenlijk niet beter, maar er bleek nogย iets anders moois voor me in het verschiet te liggen.

In juni van dit jaar ben ik een week naar mijn zus geweest die op Ibiza woont. Zij is heel erg bezig met het spirituele en leeft volledig vanuit haar hart. Ik merkte dat ik daar enorm tot rust kwam en ik voelde dat er ook bij mij een grote verandering aan zat te komen. Iets wat ik al wist voordat ik naar haar toe ging.

We spraken over het channelen wat zij doet. Channelen betekent dat je je afstemt op je gidsen, of het universum als je het zo wilt noemen, en dat je de boodschappen die zij voor je hebben doorgeeft. Dit kan op papier maar ook in gesproken vorm.

Ik krijg de mooiste boodschappen door en voel daardoor een enorm vertrouwen in mezelf en in wat ik hier te doen heb.

Ik vind het altijd super interessant als mijn zus over haar werk vertelt en stelde haar een hoop vragen. Bij sommige verhalen voelde ik kippenvel. Volgens mijn zus een teken van mijn eigen gidsen. Ze vertelde mij dat ik ook klaar was om meer in contact te komen met mijn eigen gidsen. Ik voelde dat ze gelijk had.

Bij thuiskomt heb ik het idee even laten rusten en niet veel later legde mijn zus mij uit hoe ik kon beginnen met channelen. Vanaf dat moment ben ik regelmatig even gaan zitten om contact te leggen met mijn gidsen.ย Ik krijg de mooiste boodschappen door en voel daardoor een enorm vertrouwen in mezelf en in wat ik hier te doen heb.

Ik mag vrouwelijke leiders gaan helpen om vanuit hun hoofd naar hun hart te gaan zodat ze meer plezier, voldoening en energie gaan ervaren in alles wat ze doen.