Referenties

Hieronder lees je ervaringen van diverse mensen die ik heb gecoacht. Niet iedereen wilde met een foto en volledige naam vermeld worden. Iets wat ik uiteraard respecteer.

Als ik 5 sterren kon geven, zou Monique van mij de volle 5 sterren krijgen. Ik ben in 3 sessies zo enorm opgeknapt en een ander mens geworden dat ik haar iedereen aanbevelen kan! Monique NOGMAALS mijn hartelijke dank, voor alles wat je voor mij gedaan hebt ❣ Het was niet makkelijk, maar het resultaat is een enorm succes!

Jeannet van Damme

Ik heb de sessie met Monique als super fijn ervaren, het voelde vertrouwd en veilig. Vond het best spannend maar Monique begeleidt je heel rustig door de sessie op een hele fijne manier. Meteen erna merkte ik al verschil en ik ben heel dankbaar dat ze op mijn pad kwam. Ik had nooit gedacht dat ze met 1 sessie al zoveel voor elkaar kon krijgen.

Andrea Roozendaal
Business Mentor

Ik heb een PMA sessie bij Monique gevolgd. Monique is een coach die je snel op je gemakt stelt waardoor het makkelijker is om open te zijn. Door middel van goed luisteren en de juiste vragen stellen komt ze steeds dieper bij de kern en daarmee ook bij de oplossing van de angst. Het is heel apart om te merken/voelen hoe de steentjes op zijn plek vallen en wat het dan met je doet. Een herinnering die helemaal niet relevant op de angstige situatie lijkt te zijn heeft dan toch meer gedaan dan dat ik in eerste instantie gedacht had.

Gaby

Monique weet heel snel bij de kern te komen door de juiste vragen te stellen. Daarnaast voelde ik mij heel snel op gemak bij haar. Monique luistert zonder oordeel en is erop gebrand degene die voor haar zit verder te helpen in haar of zijn bewustzijn. Doordat zij de juiste vragen aan mij stelde kwam er bij mij een herinnering naar boven waar ik nooit meer aan had gedacht. Dit gaf mij een mooi inzicht en daardoor weet ik nu waarom ik reageerde zoals ik reageerde. En kan ik vanaf nu een keuze maken hoe ik reageer op eenzelfde soort situatie. Dankjewel Monique!

Anita
Gezondheidscoach

Monique heef me geholpen bij het verwerken van triggers die erg actief waren. Door de coaching heb ik verschillende heftige gebeurtenissen doorgemaakt, waar de lading nu vanaf is. In het dagelijks leven merk ik dat er veel minder triggers zijn waardoor ik me opeens vervelend voel. In dit best wel heftige proces heeft Monique me heel rustig, vriendelijk en kundig begeleid.

Matty

Ik heb ervaren dat dit een proces is van een lange tijd en dat je jezelf deze ruimte en tijd moet gunnen. Monique heeft mij aan de hand van PMA-sessies inzicht gegeven in het kunnen plaatsen van onverklaarbare wisselingen in gevoel en emoties. Door haar vragen werd ik geconfronteerd door ervaringen uit het verleden die nu de dag nog steeds invloed hebben op mijn functioneren. Vanaf het eerste moment ervaarde ik een fijne wisselwerking en door haar manier van communiceren werd ik direct op mijn gemakt gesteld. Monique dankjewel!

Anoniem

Op het moment dat ik nog volop in de weerstand zat, blokkeerde, in mijn hoofd zat, niet kon bereiken wat ik wilde, had ik een sessie met je. Je leidde mij met schijnbaar groot gemak naar een moeilijk moment, zodat zaken loskwamen en er ruimte kwam voor een volgende stap en groei. Je deed het liefdevol, geduldig. Dank je wel Monique!

Wim van Mourik
Directeur Basisschool