Referenties

Hieronder lees je ervaringen van diverse mensen die ik heb gecoacht. Niet iedereen wilde met een foto en volledige naam vermeld worden.

Ik heb erg veel aan onze sessies gehad, het heeft me aangezet tot een bepaalde bewustwording en het herkennen van energydrains of valkuilen. Heel fijn. Ik merk dat ik bepaald gedrag ook beter kan relativeren en herken sommige situaties beter dan eerst waardoor ik er beter mee uit de voeten kan. Heel veel dank daarvoor!

Ik vond het een heel spannende tocht met jou waar ik het mede door jou heb aangedurfd om mezelf enorm kwetsbaar op te stellen. Dat is eigenlijk niets voor mij maar het voelde goed met jou. Heel veel dank daarvoor Monique, je bent echt een enorm professionele begeleider en PMA coach.

Anoniem

Ik ben PMA sessies gaan volgen omdat ik steeds meer last kreeg van paniek-aanvallen op de meest ‘onverwachte' en voor mij ‘gekke' momenten. Hierdoor was mijn leven van het ‘ene naar het andere moment leven’ geworden en daar wilde ik vanaf. Niet meer mijzelf de schuld geven maar de ‘bad-clusters’ die ik had aanpakken en opruimen!

Ik ben de dingen (= dagelijkse simpele handelingen zoals bijvoorbeeld boodschappen doen) met een eigen diepe rust gaan ervaren. De daarbij horende ‘rush’ en opspelende paniek, die ik voorheen kon voelen in mijn lijf, is voor een heel groot deel verdwenen! Het is een ongelofelijk magisch proces en ik zal PMA daarom ook weer opnieuw inzetten als ik dat nodig vind. Het verandert je leven! Ik kan mijn lijf beter voelen en ik voel mij letterlijk ‘lichter’. Alsof er een last van mijn schouder is gevallen. Samen met Monique heeft PMA ervoor gezorgd dat ik gelukkiger door het leven ga!

Ik zou Monique zeker aanraden als coach. Als je opzoek bent naar een fijne coach die: professioneel, geduldig, zorgvuldig en warm is, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Ik heb ontzettend veel geleerd van Monique, ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Na de sessies stopt het niet en houdt ze tussen de sessies door blijft ze ook fijn in contact door af en toe een check-in te doen. Ook kan je altijd zelf een berichtje sturen of bellen en dat heb ik ontzettend gewaardeerd. Ik heb mij altijd met een vertrouwd en veilig gevoel aan Monique kunnen overgeven tijdens de sessie. Mijn dank is groot!

Babette van Aubel

Als ik 5 sterren kon geven, zou Monique van mij de volle 5 sterren krijgen. Ik ben in 3 sessies zo enorm opgeknapt en een ander mens geworden dat ik haar iedereen aanbevelen kan! Monique NOGMAALS mijn hartelijke dank, voor alles wat je voor mij gedaan hebt ❣ Het was niet makkelijk, maar het resultaat is een enorm succes!

Jeannet van Damme

Ik heb de sessie met Monique als super fijn ervaren, het voelde vertrouwd en veilig. Vond het best spannend maar Monique begeleidt je heel rustig door de sessie op een hele fijne manier. Meteen erna merkte ik al verschil en ik ben heel dankbaar dat ze op mijn pad kwam. Ik had nooit gedacht dat ze met 1 sessie al zoveel voor elkaar kon krijgen.

Andrea Roozendaal
Business Mentor

Ik heb een PMA sessie bij Monique gevolgd. Monique is een coach die je snel op je gemakt stelt waardoor het makkelijker is om open te zijn. Door middel van goed luisteren en de juiste vragen stellen komt ze steeds dieper bij de kern en daarmee ook bij de oplossing van de angst. Het is heel apart om te merken/voelen hoe de steentjes op zijn plek vallen en wat het dan met je doet. Een herinnering die helemaal niet relevant op de angstige situatie lijkt te zijn heeft dan toch meer gedaan dan dat ik in eerste instantie gedacht had.

Gaby

Monique weet heel snel bij de kern te komen door de juiste vragen te stellen. Daarnaast voelde ik mij heel snel op gemak bij haar. Monique luistert zonder oordeel en is erop gebrand degene die voor haar zit verder te helpen in haar of zijn bewustzijn. Doordat zij de juiste vragen aan mij stelde kwam er bij mij een herinnering naar boven waar ik nooit meer aan had gedacht. Dit gaf mij een mooi inzicht en daardoor weet ik nu waarom ik reageerde zoals ik reageerde. En kan ik vanaf nu een keuze maken hoe ik reageer op eenzelfde soort situatie. Dankjewel Monique!

Anita
Gezondheidscoach

Monique heef me geholpen bij het verwerken van triggers die erg actief waren. Door de coaching heb ik verschillende heftige gebeurtenissen doorgemaakt, waar de lading nu vanaf is. In het dagelijks leven merk ik dat er veel minder triggers zijn waardoor ik me opeens vervelend voel. In dit best wel heftige proces heeft Monique me heel rustig, vriendelijk en kundig begeleid.

Matty

Ik heb ervaren dat dit een proces is van een lange tijd en dat je jezelf deze ruimte en tijd moet gunnen. Monique heeft mij aan de hand van PMA-sessies inzicht gegeven in het kunnen plaatsen van onverklaarbare wisselingen in gevoel en emoties. Door haar vragen werd ik geconfronteerd door ervaringen uit het verleden die nu de dag nog steeds invloed hebben op mijn functioneren. Vanaf het eerste moment ervaarde ik een fijne wisselwerking en door haar manier van communiceren werd ik direct op mijn gemakt gesteld. Monique dankjewel!

Anoniem

Op het moment dat ik nog volop in de weerstand zat, blokkeerde, in mijn hoofd zat, niet kon bereiken wat ik wilde, had ik een sessie met je. Je leidde mij met schijnbaar groot gemak naar een moeilijk moment, zodat zaken loskwamen en er ruimte kwam voor een volgende stap en groei. Je deed het liefdevol, geduldig. Dank je wel Monique!

Wim van Mourik
Directeur Basisschool

Loop je ook al een tijdje ergens mee en ben je benieuwd of ik je daarmee kan helpen?
Zet vandaag nog de eerste stap en plan hieronder jouw gratis intake.
Wie weet is PMA ook voor jou dé oplossing.

Monique