In plaats van op de automatische piloot te leven, maak ik nu keuzes vanuit mijn hart en voel ik weer waar ik blij van word.

Jarenlang voelde ik me vaak onrustig. Het lukte me niet om echt te genieten. En dat terwijl ik alles in mijn leven had om gelukkig te zijn. Ik begreep niet waar mijn gevoelens vandaan kwamen en ik probeerde van alles om me beter te voelen.

Uiteindelijk ontdekte ik PMA. Een methode die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten over de werking van je brein.

Ik leerde dat je gevoelens en gedrag gekoppeld zijn aan ervaringen uit je verleden. En dat triggers in je dagelijks leven ervoor kunnen zorgen dat je je ineens niet fijn voelt of dat jezelf saboteert.

Vanaf het moment dat ik sessies ben gaan doen bij een PMA Coach, is mijn leven enorm veranderd. Ik heb meer rust, ik begrijp mezelf beter, ik heb veel meer energie en mijn fysieke klachten zijn verdwenen. Ook ervaar ik meer verbinding met mezelf én in de relatie met mijn man en kinderen.

Als gecertificeerd PMA Coach help ik jou graag om dat ook te bereiken. Daarnaast begeleid ik voor PMA Nederland deelnemers van de Coach Opleiding.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op 1 van de buttons hieronder.

De sessie heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven,
ik merk dat de druk en spanning die ik ervaarde en vertelde bij de sessie ervan af zijn.

Ik merk ook dat ik meer rust in me heb. En die woede die ik voelde bij de sessie
die heb ik ook echt gevoeld vroeger, maar nu niet meer.
Anoniem