Hi, mijn naam is Monique Vekemans

Een fijn gezin, werk waar je blij van wordt, leuke vriendinnen, een mooi huis … ik had alles in mijn leven, maar ik kon er niet volledig van genieten. Ik zat niet lekker in mijn vel, was vaak moe, voelde me onrustig en ik reageerde soms anders dan ik wilde. Ik wist niet waarom. Om me beter en energieker te voelen probeerde ik allerlei dingen uit, maar niets hielp voor de lange termijn.

Steeds meer ging ik op onderzoek uit naar waarom ik me voelde zoals ik me voelde en op een gegeven moment kwam PMA op mijn pad. Ik verdiepte mij erin en bij alles wat ik las, voelde ik dat het klopte.

Ik kan me nog zo goed deze zin herinneren uit een nieuwsbrief: “Je kunt over PMA blijven lezen, maar je leert de kracht pas écht kennen als je het een keer zelf ervaart. Wat heb je te verliezen?” Precies, niets! Ik drukte op de knop om een coachsessie in te plannen en tot op de dag van vandaag zie ik dit als één van mijn beste beslissingen ooit!

Wat PMA voor mij heeft betekend

PMA staat voor Progressive Mental Alignment en is een methodiek om de onderliggende oorzaak te ontdekken van waarom jij je voelt zoals je je voelt en waarom jij doet wat je doet. Denk aan de keuzes die je maakt, hoe jij reageert op bepaalde mensen en situaties, maar ook aan wat jou triggert.

PMA heeft mij van een angst afgeholpen waar ik al 15 jaar last van had. En dat na één sessie! Ook is mijn eczeem verdwenen. Regelmatig had ik hier last van en ik heb van alles geprobeerd om ervan af te komen; zalfjes, diëten, allergietesten, maar niets werkte.

PMA bleek voor mij de oplossing te zijn. Voor mijn eczeem, maar ook voor mijn andere onverklaarbare klachten. Ik besloot de opleiding tot PMA coach te volgen bij het PMA Institute om andere ambitieuze vrouwen te kunnen helpen, zodat zij ook weer optimaal kunnen genieten van het leven.

Meer over mij

Met mijn man, dochter en zoon woon ik in Bavel (tegen Breda aan). Ik hou van lezen – vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling, mindset en spiritualiteit – uiteten gaan, goede gesprekken, de natuur en actief bezig zijn. Denk aan skiën, wandelen, fietsen en padellen. Zelfontwikkeling is voor mij erg belangrijk; ik heb me onder andere verdiept in Human Design (ik ben een Mental Projector) en mindset.

Naast mijn coaching werk ik in bepaalde periodes mee in het schoenenbedrijf van mijn man en begeleid ik online bijeenkomsten voor de PMA-Basics training. Tijdens deze bijeenkomsten beantwoord ik inhoudelijke vragen en help ik anderen met de PMA-vraagtechniek.

Wil jij ook meer uit het leven halen?

Sta je – net als ik – positief in het leven en wil je alles eruit halen, maar word je afgeremd door je klachten? Door mijn een-op-een coaching krijg je mijn persoonlijke aandacht en begeleiding en gaan we resultaatgericht aan de slag, zodat jij je na een paar sessies al beter voelt en weer optimaal kunt genieten van jouw leven!