PMA coaching: vanuit de onderliggende oorzaak de klachten van nu oplossen

PMA staat voor Progressive Mental Alignment en als gecertificeerd PMA coach help ik jou om in verbinding te komen met jouw onderbewuste brein. We kijken naar blokkades uit het verleden die invloed hebben op jouw leven van nu. Op hoe jij je voelt, de keuzes die je maakt en hoe jij reageert op externe factoren.

Een blokkade ontstaat door iets wat je hebt meegemaakt en wat je niet goed hebt verwerkt, waardoor er lichamelijke en emotionele klachten kunnen ontstaan. Vaak wordt er gedacht aan grote gebeurtenissen, maar ook kleine momenten kunnen enorm van invloed zijn. Momenten waar jij je niet eens bewust van bent.

Waar loop je nu tegenaan?

Met PMA coaching ligt de focus op waar je nu tegenaan loopt en hiervoor gebruiken we een recente situatie waarin jij je niet fijn voelde. Denk aan een situatie op je werk, met vrienden of tijdens een bepaalde activiteit. Vanuit deze situatie gaan we op onderzoek uit; wat ervaarde je? Wat raakte je? Wat vond je vervelend? Wat voor gevoel had je? Door dit soort vragen te stellen gaan we steeds een laagje dieper en komen we bij de onderliggende oorzaak. Op deze manier pakken we je klachten vanuit de kern aan om ze op te lossen, waardoor jij je al snel beter, energieker en gelukkiger voelt. Ik coach een-op-een en door mijn persoonlijke aanpak behaal je veel resultaat in weinig tijd.

Meer ruimte om jouw optimale leven te kunnen leiden

Door aan de slag te gaan met blokkades in jouw onderbewuste brein, creëer je meer ruimte. Je ruimt op wat jou niet (meer) helpt en wanneer deze blokkades niet meer in de weg zitten, komt er ontzettend veel energie vrij. Hierdoor voel jij je gelukkiger, je zelfherstellend vermogen krijgt een enorme boost en er ontstaat ruimte om vanuit rust na te denken en te voelen; wat wil ik nu echt? Waar heb ik behoefte aan?

Wanneer je vooral handelt, keuzes maakt en reageert vanuit blokkades, leef je op de automatische piloot en sta je nauwelijks stil bij jouw huidige leven. Je loopt jezelf voorbij, luistert niet naar de signalen van je lichaam en zorgt niet goed voor jezelf.

PMA coaching is enorm effectief en doelgericht, waardoor je na elke sessie al resultaten behaalt en meer in verbinding komt met jezelf.

Voordelen van PMA coaching

Benieuwd wat PMA voor jou kan betekenen?

PMA is voor mij life-changing geweest en dat gun ik jou ook! Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ontdek wat ik als PMA coach voor jou kan betekenen.