Als PMA coach help ik jou om je structureel beter te voelen

Heb jij last van vage klachten, zoals huidproblemen, vermoeidheid, stress, slapeloosheid of pijn? Of word jij op bepaalde momenten getriggerd, maar weet je niet waardoor?

Er is op een medische manier naar gekeken, je hebt je verdiept in alternatieve geneeswijzen, je bent gezonder gaan eten, meer gaan sporten, ontspanningsoefeningen gaan doen … maar je hebt dé oplossing nog niet gevonden. Waarschijnlijk omdat er vooral is gekeken naar de symptomen en niet naar de onderliggende oorzaak; waar komen je klachten vandaan?

Als PMA coach help ik jou de onderliggende oorzaak te vinden en op te lossen, zodat jij je beter voelt. Niet voor even, maar structureel.

Je weet dat er meer in zit

Wat ik vaak zie gebeuren is dat ambitieuze vrouwen hun klachten bagatelliseren, want ze hebben een prima leven. Een fijn gezin, gezellige vriendinnen, leuk werk, maar er zit meer in.

Je weet dat als jij je energieker zou voelen, dat je meer geniet van de tijd met je gezin. Je weet dat als jij zelfverzekerder zou zijn, dat je anders reageert op anderen. Je weet dat als jij meer focus zou hebben, dat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Op dit moment doe je veel op wilskracht, omdat je wordt afgeremd door blokkades. Hierdoor kun jij niet het leven leiden dat je zou willen en dit heeft enorm veel invloed op hoe jij je voelt.

Wil jij …

Tijdens de een-op-een coaching ontdek je hoe jij je in korte tijd beter kunt voelen, zonder ingewikkelde oefeningen of een lang proces. Door inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaak pakken we je klachten aan vanuit de kern en voel jij je na een paar sessies al energieker en gelukkiger!

Een-op-een coaching

Met mijn een-op-een coaching ontdek je waarom je voelt wat je voelt en waarom je doet wat je doet. Denk aan de keuzes die je maakt, hoe je omgaat met anderen, hoe je reageert op bepaalde situaties en hoe je in het leven staat.

Je hebt bijvoorbeeld behoefte aan een avond alleen en toch zeg je ja tegen je vriendinnen. Of je voelt je onzeker in de buurt van bepaalde personen, waardoor je wordt belemmerd in je leven.

Je gedrag en gevoel komen ergens vandaan en door dit te achterhalen, kunnen we het oplossen. Om bij de onderliggende oorzaak te komen, pas ik als PMA coach de PMA vraagtechniek toe. We beginnen bij een recente situatie die vervelend voor je was en vanuit dit moment vraag ik verder.

We gaan steeds een laagje dieper om te ontdekken wat erachter zit. Op deze manier halen we de lading eraf in jouw onderbewuste brein en zorgen we ervoor dat jij er geen last meer van hebt.

Ik werk bewust met een beperkt aantal mensen, zodat ik jou de aandacht kan geven die je verdient en die nodig is om zo veel mogelijk uit jezelf én uit dit traject te halen.

Wat je kunt verwachten

Hi, mijn naam is Monique Vekemans

Uit ervaring weet ik hoeveel PMA coaching voor je kan betekenen. Zelf was ik vaak moe en onrustig, ik had last van fysieke klachten, ik zat niet lekker in mijn vel en regelmatig had ik eczeem op mijn handen.

Constant was ik op zoek naar een oplossing om ervan af te komen, maar niets werkte. Ik verdiepte me in zelfontwikkeling om mezelf beter te leren kennen en zo kwam PMA op mijn pad. Ik had er nog niet eerder over gehoord, maar het plaatje klopte. Ik meldde mij aan voor een coachsessie en ik was direct van een angst af die ik al 15 jaar had.

Meerdere sessies volgden en sindsdien heb ik meer energie, ervaar ik meer rust en ben ik van mijn klachten af. PMA is voor mij life-changing geweest en dat gun ik jou ook!

Veel gestelde vragen

Ik bied mijn een-op-een coaching online aan. Tijdens de sessies vraag ik je onder andere om je ogen dicht te doen en naar binnen te keren. Door het online te doen, kun jij in je vertrouwde omgeving blijven en voel jij je eerder op je gemak.

Het is heel logisch dat jij het je niet kunt herinneren, want de onderliggende oorzaak is niet goed verwerkt door je brein. Hierdoor is het niet mogelijk om het zelf op te lossen.

Iedereen maakt dingen mee en het hoeven geen heftige of grote gebeurtenissen te zijn; iets kleins kan al zorgen voor een blokkade en invloed hebben op jouw leven van nu. Voordat we met de coaching beginnen maken we altijd eerst kennis, zodat ik zeker weet dat wij een goede match zijn. Als ik denk dat iets anders beter bij je past, zeg ik het eerlijk.

Nee, PMA coaching is zeker niet zweverig. Deze methodiek is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten over de werking van ons brein.

Bij PMA pakken we een recente situatie waarin jij je niet fijn voelde en dit gebruiken we als startpunt om te ontdekken wat de onderliggende oorzaak is, zodat we je klachten kunnen oplossen.

Bij EMDR ligt de focus op de onderdrukte herinnering en bij PMA ligt de focus op de onderliggende oorzaak ván de onderdrukte herinnering, waardoor we een laagje dieper gaan.

Is mijn PMA coachingstraject iets voor jou?

Wil jij als ambitieuze vrouw alles uit het leven halen, maar word je afgeremd door vage klachten, zoals buikpijn, stress en vermoeidheid? Ben je klaar met tijdelijke oplossingen en wil jij je structureel beter voelen? Zit je niet lekker in je vel waardoor je anders reageert dan je zou willen? Wil jij de regie terug over jouw leven? En gun jij jezelf het beste? Dan is mijn PMA coachingstraject iets voor jou. We gaan een-op-een aan de slag en met mijn persoonlijke aandacht en begeleiding behaal je veel resultaat in weinig tijd.