Stel je eens voor wat er gebeurt als jij volledig op je eigen kracht gaat vertrouwen.

Ik werk met vrouwelijke leiders die voelen dat ze meer vanuit hun gevoel willen gaan leven en ondernemen. Die voelen dat het soms nog niet stroomt en die daar graag begeleiding in willen ontvangen. Vrouwen die openstaan voor verbinding met gelijkgestemden en die voelen dat we elkaar kunnen liften qua energie en potentie.

We gaan een jaar lang samen aan de slag om jouw energie te verhogen en om ervoor te zorgen dat je meer met de stroom van het leven mee gaat leven en ondernemen.

Het leven is bedoeld om moeiteloos en plezierig te zijn. Natuurlijk zijn er soms uitdagingen, die helpen je om te groeien, maar het is niet nodig om te struggelen. Door meer afgestemd te zijn op je hart zal je zien dat alles makkelijker gaat en dat je alles beter kunt handelen. Ook tegenslagen.

Dit is wat we gaan doen.

Jaarprogramma

We gaan twaalf maanden lang online samenwerken. Dit doen we in de vorm van tien persoonlijke gesprekken en tien groepssessies.

Persoonlijke gesprekken | elke maand 1 uur 1:1 contact

Maandelijks hebben we een 1:1 gesprek van een uur waarin je mij jouw vragen kunt voorleggen. Ik luister naar jouw verhaal en help je om de antwoorden te vinden die op dat moment nodig zijn voor jou. Dit doe ik door mijn eigen hooggevoeligheid en door de informatie die door mij heen stroomt die ik van mijn gidsen ontvang. Deze gesprekken geven helderheid en zorgen ervoor dat je met nieuwe energie en inzichten verder kunt.

Blokkades oplossen | een PMA sessie van 2 uur | indien gewenst

Mocht je merken dat je op sommige gebieden in je leven blokkeert en dat dingen steeds maar niet lukken, dan plannen we een afspraak om deze blokkade bij de oorzaak op te lossen. Ik heb daar een hele effectieve tool voor, Progressive Mental Alignment. Een PMA sessie duurt twee uur en kun je doen in ruil voor twee persoonlijke gesprekken van een uur.

Groepssessies | elke maand 1 uur

Buiten de persoonlijke gesprekken is er elke maand ook een groepssessie. Hierin behandel ik de vragen die leven in de groep en kunnen we ervaringen met elkaar uitwisselen. In deze groep van gelijkgestemden zal je een gevoel van herkenning en groei ervaren.

Online community vol inspiratie

Daarnaast ben je onderdeel van een community, een besloten Insta groep waarin ik regelmatig inspiratie met je zal delen die ik doorkrijg van mijn gidsen en die je helpt om het beste om te gaan met wat er op dat moment in het collectieve veld speelt.

Wat levert het jaarprogramma je op?

Meer energie, succes en geluk

Dit programma gaat je een enorme boost geven in je energielevel, in je succes en in je geluksgevoel. Als je beter bent afgestemd op je hart en op wie je werkelijk bent, zal alles in je leven veel makkelijker gaan en ervaar je veel minder weerstand. Dit programma draait echt om jou, om wie jij bent als persoon en als ondernemer. Door de optimale versie van jezelf te worden zal je zien dat alles in een flow komt zoals je die nog nooit hebt ervaren.

Wanneer kun je beginnen?

Het programma loopt doorlopend. Je kunt op ieder gewenst moment instappen. De eerste groep start begin oktober. Omdat de energie van de groep belangrijk is, heb je vooraf altijd een persoonlijk intake gesprek met mij. We kunnen dan allebei voelen of dit traject op dit moment bij je past en of de persoonlijke klik er is. Op die manier blijft de energie van de groep hoog en halen we met elkaar de mooiste resultaten.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor vrouwelijke leiders die voelen dat het tijd is voor een nieuw soort leiderschap. Die meer vanuit hun hart willen leven, zodat zij hun klanten nog beter kunnen helpen. Vrouwen die houden van persoonlijke ontwikkeling en die openstaan voor spiritualiteit. Voor vrouwen die de confrontatie met zichzelf niet uit de weg gaan, maar die willen groeien omdat ze voelen dat dit het moment is en dat ze hier een belangrijke missie te vervullen hebben.

Investering

De investering is 3300 euro per kwartaal of eenmalig 10.000 euro, exclusief btw.

Meer over mij

Ik ben Monique Vekemans. Jarenlang ben ik zoekend geweest naar wie ik echt ben en naar wat ik wilde. Ik liep mezelf vaak voorbij en zorgde beter voor anderen dan voor mezelf.

Inmiddels volg ik volledig mijn gevoel en zet ik mijzelf op nummer 1. Ik weet dat ik op die manier de beste versie van mezelf ben en ook veel meer te geven heb aan anderen.

Ik voel me krachtiger en energieker dan ik me ooit heb gevoeld en ben er klaar voor om jou hetzelfde te laten ervaren.

Ook heb ik een grote verandering gemaakt door van mijn hoofd naar mijn hart te gaan. Dit heb ik gedaan door blokkades op te lossen en los te laten wat mij niet langer dient. Iets waarmee ik jou ook graag help.

Ik heb ontzettend veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ik voel dat ik nu klaar ben om alles wat ik heb geleerd met de wereld te gaan delen. Voel jij dat dit je aanspreekt en ben jij klaar voor een grote transformatie? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.